rendesz

Rendészet 

 
Tisztelt Szülők!
Kedves Tanulók!


Örömmel vettük előzetes jelentkezésüket az Élethű Távirányítású Hajómodellek Világbajnokságának biztosítási feladatainak ellátására Bánkon (Nógrád megye).
A rendezvény fővédnöke Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter.
A tanulók szakmai tanáruk és osztályfőnökük támogató ajánlásával vehetnek részt az eseményen.
Az ellátandó feladatokkal és a helyszínnel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást tudjuk adni:

A tanulók a VB rendészeti, biztosítási, szervezési, valamint tájékoztatási feladataiban közreműködnek, megkötés nélkül, a vezetésüket ellátó tanárok irányításával. A szolgálatellátást 11. évfolyamos rendész tanulók szervezik, akik felváltva látják el a rajparancsnoki feladatokat. A feladatokat többnyire járőrpárban fogják ellátni, a versenyirodával állandó rádiós kapcsolatban lesznek. Feladatellátásukat a Polgárőrséggel és a Rendőrséggel együttműködve végzik. Követelmény, hogy feladataikat maximális fegyelemmel, a rendezvény rangjának megfelelően kell ellátniuk. Fegyelmi kérdések nem merülhetnek fel, az a szolgálatellátás azonnali felfüggesztésével jár, egyidejűleg gondoskodunk a tanuló hazajuttatásáról.

A tanulók szállása a Tó-parti Vendégházban van biztosítva, 4 illetve 5 ágyas elhelyezéssel (naponta változó szobaparancsnoki beosztással), és közös fürdővel. Költségeit Intézményünk fedezi.
Étkezésükről maguknak kell gondoskodniuk, az esetenkénti közös étkezéseket leszámítva. A közelben több, kedvező árú, kitűnő színvonalú konyha áll rendelkezésre. Saját bevásárlásra a szintén a közelben található Kisbolt használható. A reggelit és vacsorát közös alapanyagok biztosításával igyekszünk segíteni. A Vendégházban közösen használható konyha található, minden felszereléssel. Hűtőszekrény a földszinti konyhában és az emeleten is megtalálható. A kis településen minden pár perces sétával elérhető. A helyszínt (Bánkot) a verseny ideje alatt nem hagyhatják el.

Intenzív, összefüggő gyakorlatnak megfelelő szolgálatellátásukat a 10. évfolyam összefüggő szakmai gyakorlatába számítjuk be, így feladatellátásuk minőségének megfelelően jövő évi összefüggő gyakorlatuk alól felmentést kaphatnak.

Az elutazás az iskola által biztosított személyautókkal július 14-én, vasárnap.
Indulás 14 órakor a Szent Imre téri Önkormányzatnál lévő parkolóból.

Hazautazás a gépkocsikkal feladatoktól függően 23-án, az eredményhirdetés után, vagy 24-én reggel várható. Ez az időpont a rendezvény lefolyásának megfelelően kerül majd meghatározásra.

A Vendégházban mosási lehetőség is lesz.

A pihenőn lévő tanulóknak szabad idejüket minden esetben a tanárokkal egyeztetve, meghatározott helyen kell tölteniük, szükség esetén szolgálatba kell, hogy álljanak.

A tóban kijelölt területen Strandfürdő működik, fürdésre kizárólag ott van engedély.


A tanulók részvételére kizárólag írásos szülői beleegyező nyilatkozat esetén van lehetőség. A nyilatkozatnak tartalmaznia kell legalább egy szülő telefonos elérhetőségét.
A nyilatkozatok eredeti példányait 14-én hozniuk kell magukkal, azt előzetesen beszkennelve, vagy lefotózva el kell küldeni az alábbi címre, vagy telefonszámra:

navigamodell@t-email.hu

06 20 448 9147


A rendezvényről információk a verseny hivatalos honlapján találhatóak:
www.navigamodell.huÜdvözlettel:
                                                                                                                         Gulyás József
                                                                                                             szakmai igazgatóhelyettes

Beleegyező nyilatkozat minta

Alulírott .................................. szülő, beleegyezem, hogy ......................................................... nevű gyermekem az Iskola által szervezett Hajómodellező Világbajnokság biztosítási, szervezői feladatainak ellátásában 2019 július 14-24 között, Bánk községben részt vegyen.

Név, aláírás


Elérhetőségem:

Telefon:

E-mail:

Lakóhely: